Online

1:1 træning

Tænker du nogle gange, at det kunne være fedt altid at have din hundetræner ‘lige ved hånden’?

Foretrækker du den fleksibilitet et onlineforløb giver både dig og din hund?

Så er mit Online 1:1 Håndteringsforløb for dig!

Bredt Fundament?
Uanset om du ønsker en grundig introduktion til Håndteringstræningens verden...
Specifik Udfordring?
... Eller du gerne vil have hjælp til specifikke håndteringsudfordringer...
Du bestemmer
... Så er et 1:1 onlineforløb relevant for dig.

Online 1:1 Håndteringsforløb

Hos SuccesHund er et onlineforløb din mulighed for, at få 1:1 sparring på din hunds håndteringstræning, uanset hvor du og din hund befinder jer fysisk.

Om du ønsker din sparring leveret i større stykker via enkelte zoom sessioner, eller om du ønsker at have mig med på sidelinjen i alle trin af din hunds håndteringstræning via et guldforløb er op til dig.
 
Uanset hvilket forløb du vælger, gælder det dog, at:

At gå fra et anstrengt forhold til håndtering til positiv, accepteret og frivillig håndtering handler i høj grad om at ændre følelser. Og ændring i følelser tager tid.

Hvor lang tid – eller hvor mange sessioner/timer – kan jeg aldrig love dig på
forhånd. Jeg vil dog altid gerne komme med et bud, hvis du sender mig en
mail og beskriver din hunds udfordringer.

Du modtager et link til booking af sessioner/indledende samtale umiddelbart efter køb af et Online 1:1 Håndteringsforløb. Du kan altid se aktuelle ledige online-tider i kalenderen her hvor det også er muligt at booke enkeltstående onlinesessioner.

- GULDFORLØB -

GULDPAKKEN
2600 kr inkl. moms
 • 4 TIMERS ONLINE 1:1 UNDERVISNING
 • Trin for trin undervisning via video
 • Indledende samtale over zoom
 • Løbende sparring over Messenger
 • Mulighed for ekstra zoom sessioner
 • Skræddersyet træningsplan, som løbende rettes til ift. jeres træning
 • 1 gratis opfølgningssamtale på 15 minutter
 • Tilkøb af ekstra timer: 625 kr / time

- GULDFORLØB -

første TIME
700 kr inkl. moms
 • 1 TIMES ONLINE 1:1 UNDERVISNING
 • Trin for trin undervisning via video
 • Indledende samtale over zoom
 • Løbende sparring over Messenger
 • Skræddersyet træningsplan, som løbende rettes til ift. jeres træning

- GULDFORLØB -

EKSTRA TIMER
650 kr inkl. moms
 • 1 TIMES ONLINE 1:1 UNDERVISNING
 • Trin for trin undervisning via video
 • Løbende sparring over Messenger
 • Mulighed for zoom sessioner undervejs
 • Skræddersyet træningsplan, som løbende rettes til ift. jeres træning

- TRYG HÅNDTERING -

SØLVPAKKEN
2745 kr inkl. moms
 • 5 SESSIONER À 45 MINUTTER
 • Sessioner afholdes over zoom
 • 1 gratis opfølgningssamtale på 15 minutter
 • Træningsskema efter hver session
 • Mulighed for feedback på 1 video mellem hver session

- TRYG HÅNDTERING -

Bronzepakken
1775 kr inkl. moms
 • 3 SESSIONER À 45 MINUTTER
 • Sessioner afholdes over zoom
 • 1 gratis opfølgningssamtale på 15 minutter
 • Træningsskema efter hver session
 • Mulighed for feedback på 1 video mellem hver session

I tvivl om hvilket forløb der er idéelt for din hund og dig?

Hvad kan håndteringstræning ændre for dig og din hund?

Håndtering er alt hvad du typisk gør ved din hund.

Negleklip, børstning, badning, ørerens, øjendrypning, fjerne flåter, klipning, at give sele på, tørre poter efter tur osv osv osv.
Ting, som rigtig mange hunde er utrygge ved eller kede af – og det er HELT naturligt.

Med positiv og struktureret håndteringstræning kan du lære din hund, at håndtering kan være sjovt, hyggeligt og helt OK.

Drømmer du om, at din hund:

 • Kommer løbende til dig, når du tager neglesaksen frem?
 • Giver dig sin pote og beder om at få den tørret, når I kommer hjem fra tur?
 • Glad går ud i brusekabaninen, når den skal have bad?
 • Selv stikker hovedet og/eller benene ind i sin sele, når I skal på tur?
 • Kigger forventningsfuldt på dig, når den fornemmer at du ‘liiiige skal se’ et eller andet på dens krop?
 • Tilføj selv flere drømmescenarier

 

… Så er positiv håndteringstræning for dig.

Hvordan foregår et Onlineforløb?

PRAKTISK
Alle sessioner afholdes på zoom og du skal som udgangspunkt ikke træne med din hund under sessionen. I guldpakken har du en indledende session og derefter løbende sparring via messenger, hvorimod du i sølv- og bronzepakken har hhv 5 eller 3 sessioner via zoom (men ingen løbende sparring via messenger). Sessionerne bookes online, via et link du modtager efter betaling, og jeg anbefaler typisk at du i sølv- og bronzepakken har ca 3 uger mellem hver session. Sessioner kan som udgangspunkt bookes i dagstid mellem 10 og 15, men undtagelser kan dog forekomme på enkelte dage, hvor jeg åbner for senere sessioner.
GULD PAKKEN
Guldpakken er din mulighed for ‘altid’ at have din hundetræner (mig) ved din side - virtuelt selvfølgelig. Jeg tillader mig at holde fri engang imellem, men ellers er jeg aldrig længere end en messenger-besked væk. Du har hele 4 timers sparring at gøre godt med, inkl. vores indledende samtale på zoom! Jeg trækker løbende den tid ‘vi’ bruger fra de 4 timer - og skulle der være tid til overs når du og din hund har nået jeres træningsmål, refunderes betalingen for resterende tid naturligvis til dig. Gennem hele dit forløb kan du sende mig korte videoer af træningen med din hund og få feedback på præcis det jeg ser. På den måde kan jeg virkelig guide dig i træningen skridt for skridt, og hele tiden rette planen til i forhold til netop jeres træning. Mere personligt og skræddersyet bliver det ikke! 🙂
FØRSTE SESSION
Under den første session tager vi en snak om hvilke udfordringer du møder i håndteringen af din hund, om du allerede er igang med håndteringstræning og hvordan du i så fald træner. Vi snakker om hvordan du oplever din hunds forhold er til håndtering generelt og specifikt hvilke(t) scenarie(r) du ønsker min hjælp til under forløbet. Ud fra de ting du fortæller mig, lægger jeg en plan for jeres træning indtil næste session. Jeg vil stort set altid starte ud med, at sætte dig igang med at træne lidt generel håndteringstræning, for at lære både dig og din hund de koncepter jeg bygger alt håndteringstræning op omkring, hvilket sikrer at din hund er ok med dét før vi avancerer til mere specifikke håndteringsscenarier. Den generelle håndteringstræning vil jeg altid stræbe efter at målrette til præcis jeres udfordringer, allerede fra start.
DE NÆSTE SESIONER (SØLV OG BRONZE)
Fra session 2 og frem starter vi hver session med en status på træningen siden sidst. Hvordan er det gået? Er der noget der har været svært? Hvordan har din hund haft det i træningen? Hvor er I kommet til i træningsplanen? Ud fra de ting du fortæller mig, tilretter jeg den plan jeg har lavet et udkast til før sessionen, så den passer præcis til det sted du og din hund er i jeres træning. På den måde hjælper jeg jer roligt men sikkert nærmere og nærmere målet, for hver session.
FØR HVER SESSION (SØLV OG BRONZE)
Før hver session bruger jeg en del tid på at forberede mig. Jeg læser op på jeres træningsplan og hvad vi har snakket om til forrige session. Herefter udarbejder jeg udkast til den videre træningsplan, så jeg har et udgangspunkt, som så rettes til undervejs i sessionen. På den måde får du en gennemarbejdet træningsplan, som er skræddersyet til præcis det træningsforløb du og din hund er i.
EFTER/MELLEM HVER SESSION (SØLV OG BRONZE)
Efter hver session modtager du en mail fra mig, med et træningsskema som du kan bruge til at logge din træning mellem vores sessioner. Mellem sessionerne træner du selv der hjemme. Du har mulighed for at sende mig 1 video mellem hver session, så jeg kan komme med inputs til jeres træning. Du kan forvente svar på videoer indenfor 3 hverdage, så jeg har god tid til at se dem og komme med ordentlig feedback. Dette giver mig derudover en endnu bedre mulighed for at skræddersy jeres træningsplan.
TRÆNINGSPLANER OG ØVELSESBESKRIVELSER (SØLV OG BRONZE)
Undervejs i vores sessioner, skriver du øvelsesbeskrivelser ned, imens jeg forklarer dem trin for trin. På den måde bliver du en aktiv del af sessionen og du kan formulere de enkelte trin i træningen, på den måde som netop du bedst forstår dem. Jeg viser alle trin med mine demo-hundebamser Thorkild og Dixie, og vi snakker om det så det hele giver mening for dig. Til sidst i sessionen beder jeg dig gennemgå øvelsesbeskrivelserne, så vi sammen tjekker op på at jeg har forklaret det hele ordentligt og vi har fået alle trin med. Efter hver session sender jeg dig en træningsplan, som du kan bruge til at logge din træning og på den måde holde styr på hvilke øvelser du træner hvornår.
OPFØLGNINGSSAMTALE
Opfølgningssamtalen bruger vi til at runde forløbet af. Jeg er selvfølgelig nysgerrig på at høre hvilke forandringer du mærker i din hunds forhold til håndtering generelt og til det specifikke scenarie vi har arbejdet med under forløbet. Du får mulighed for at stille afsluttende spørgsmål til træningsplanen og vi snakker om hvordan du og din hund kan fortsætte træningen, så du holder den positive og frivillige håndtering ved lige.
Previous slide
Next slide

Din Håndteringsnørd

Mit navn er Mie Bay. Jeg er dyrlæge, hundeinstruktør og kæmpe håndteringsnørd.

Jeg kender frustrationerne ved at stå med en hund, som hader håndtering. 

Og jeg kender rejsen fra man beslutter sig for at gøre noget ved problemet, til man står med en hund som er tryg når den skal håndteres.

For jeg har selv gået vejen.

Håndteringstræning er min helt store passion og jeg brænder for at vise dig, hvordan du kan gå vejen med din hund. 

Skriv til mig