At vælge hundeinstruktør er en tillidssag

Vær kræsen, når du vælger hundeinstruktør.

Præcis som når du vælger dyrlæge, hundepasser, hundefrisør eller hvilken som helst anden professionel, som skal have med din hund at gøre.

Fordi trænings-metoder, -filosofi og tilgangen til hundetræning har stor betydning for det liv du skaber med din hund. For jeres relation.

Det har jeg kæmpe respekt for.
Derfor værner jeg om min faglighed og sørger for løbende efteruddannelse.

Jeg gør træningen så individuel som muligt – fordi hunde er forskellige og ikke lærer ens.

Og så stræber jeg virkelig efter at skabe et trygt og rart træningsmiljø, som både du og din hund glæder jer til at træne i.

SuccesHund - Fordi hundetræning skal være trygt og sjovt, for både hund og menneske

- Hundeelsker - Dyrlæge -
- Hundeinstruktør - ADFÆRDSRÅDGIVER -

Jeg har været kæmpe dyre-elsker så længe jeg kan huske. Der der type, som altid finder hunden i et selskab og bliver dens sikre nusse-lege-opmærksomheds-makker hele aftenen.

I 2004 fik jeg ‘min’ første hund, Gimli en Norsk Buhund. I 2006 vidste jeg, at jeg ville være dyrlæge. Og i februar 2019 gik den drøm og plan i opfyldelse.

I december 2019 hentede min kæreste og jeg vores nye firbenede familiemedlem, Golden Retrieveren Winston. Winston lærte (og lærer) mig meget om hundetræning og øgede især min interesse for håndteringstræning og forebygelse af dyrlægeskræk, qua hans egne udfordringer på det område.

Derfor kom det også meget naturligt til mig hvad jeg skulle, da jeg i foråret 2021 begyndte at overveje hvad jeg vil med mit liv rent arbejdsmæssigt. Jeg vidste at jeg ville skifte retning og finde noget jeg virkelig brænder for.

Jeg har længe interesseret mig for hundetræning og var i mange år ‘den man spørger til råds om hunde og hundetræning’. 
Men én ting er at træne sin egen hund, komme med gode råd, være sikker på at man ved ting om hundetræning – være ‘den man spørger til råds om hunde og hundetræning’… Noget andet er faktisk at VIDE ting om hundetræning i teori og praksis.

Derfor startede jeg i sommeren 2021 på Hund & Trænings Hundeinstruktøruddannelse. I starten af 2023 var jeg færdiguddannet instruktør og i slutningen af 2023 startede jeg på uddannelsen til Adfærdsrådgiver – jeg kan nemlig slet ikke få nok af det der ‘adfærdsnørderi’! Derfor betegner jeg til dagligt mig selv som en form for Adfærdsdyrlæge.

Sideløbende med mine uddannelser har jeg løbende suppleret med div. kurser om Tryg og Frivillig Håndtering, med ambitionen om at blive den hundetræner jeg selv har manglet.
Den hundetræner, som kan lære nye hvalpeejere om alle de ting, som jeg ville ønske jeg selv havde vidst da Winston var yngre.
Og i høj grad den hundetræner som kan udbrede viden om håndteringstræning. Hvordan undgår vi at det går galt? Hvorfor er det vigtigt at træne håndtering med sin hund? Hvordan griber man håndteringstræning an? Og hvordan vender man en hunds føleser omkring håndtering fra virkelig ØV til helt OK eller måske endda virkelig godt?

I slutningen af 2022 lagde jeg ‘alt andet’ på hylden og gik fuldt ind i SuccesHund.
Fordi jeg drømmer om at gøre en forskel. At hjælpe alle de hundeejere, som gerne vil hjælpes af netop mig.
At udbrede viden om positiv og belønningsbaseret hundetræning.
At udbrede viden om håndteringstræning.
Fordi jeg ved, at jeg vil leve af at gøre hundeejeres relation til deres hund endnu bedre.

Fordi jeg virkelig brænder for arbejdet med HUND.

Winston

Winston er SuccesHunds maskot og min trofaste makker.

Han er min ‘hjertehund’, som har lært (og lærer) mig så meget på både det personlige plan og i forhold til hundetræning og -adfærd.
Og så er han det primære “ansigt udadtil” på mine sociale medier! Han er derfor elsket og værdsat af mange, for hans fjollede personlighed og søde ydre.

Winston flyttede som 8 ugers hvalp ind hos min kæreste og mig i December 2019, og den dag i dag er det svært at forestille sig at vi nogensinde har haft en hverdag uden ham!

Han er min første egen hund. Den første hund jeg selv har trænet og været rigtig ansvarlig for. Og så har han fulgt mig på hele den rejse, jeg har været på de sidste år. Fra ansat, til under uddannelse, til selvstændig.

Vores søde, fjollede, kloge hundefyr med den store personlighed. Winston vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte.

Var det ikke for ham, var jeg nok ikke blevet hundeinstruktør. Og var det ikke for ham, var der nok ikke noget SuccesHund.
Derfor har han også en markant rolle i SuccesHunds brand og ansigt udadtil – hunden på mit logo er nemlig tegnet ud fra et billede af ham.

Uddannelser og certificeringer:

Udvalgte kurser, seminarer mv:

Succes handler om andet end prøveresultater og store sejre - det handler om glæde, tryghed, samarbejde og alle de små sejre i hverdagen

Skriv til mig