Den gode start

Sammen med Katrine fra Tænkehunden har jeg skrevet e-bogen Hvalpeskolens How-To-Hvalp

Har du for nyligt fået et nyt firbenet familiemedlem?
Eller glæder du dig til at få din nye hvalp hjem? 

Er der hundrede spørgsmål, der svirrer rundt i dit hoved, og en række forventninger og bekymringer, der fylder dine tanker? Er du træt af at søge på Google og ende med enovervældende mængde information, der trækker dig i alle retninger?
Så er det netop med DIG i tankerne, at vi har skrevet e-bogen How-To-Hvalp.

Hvalpeskolens How-To-Hvalp er din (og din hvalps) vej ind i en verden, af positive og belønningsbaserede metoder. En verden, hvor vi lægger vægt på, at hundetræning skal være trygt og sjovt – for både hund og menneske. 

Vi håber inderligt, at bogen kan give dig ro i sindet og hjælpe dig til endnu flere stjernestunder med dit nye firbenede familiemedlem.

BOGENS INDHOLD

E-bogen tager udgangspunkt i alle de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet af vores skønne kursister i Hvalpeskolen

Du vil derfor finde råd og vejledning om:

Fordi du og din hvalp fortjener den bedste start på jeres fælles rejse

BOGENS FORFATTERE

1

SuccesHund_Forside2

Mie Bay, Succeshund

Jeg er uddannet dyrlæge, hundeinstruktør og så brænder jeg for det gode samarbejde mellem hund og ejer. Listen af ting jeg ville ønske jeg havde vidst, da min hund var hvalp, er lang. Og netop dén liste er en af mine største motivationer for at være en del af hvalpeskolen, som har skrevet e-bogen How-To-Hvalp.

2

Katrine Russell, Tænkehunden

Katrine er uddannet hundeinstruktør hos Hund & Træning. Hun brænder for at lære hundeejere, hvordan hverdagskompetencer kan indlæres med belønningsbaseret træning. Fordi din hund ikke skal gøre hvad du beder den om, bare fordi du beder den om det – men fordi den elsker at samarbejde med dig! Det handler om følelserne bag adfærden – og dem er Katrine SÅ dygtig til at formidle!

Vi GLÆDER os til at inspirere dig til den bedste start med din hvalp!

Skriv til mig